Krakau.kgmDroge transformator behoort tot energiebesparende transformatorTechnologische ontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-04-13 02:31:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:581
  • Korte omschrijving:

    Krakau.kgm,Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, geïnstalleerd die

Artikel inhoud

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting,Krakau.kgmDroge transformator 125kva, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator,Krakau.kgmPrijs van 2000kVA droge transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Krakau.kgmFabrikant van omzetters

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator,Krakau.kgmOmvang van droge transformatoren, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Ningbo.Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.


Krakau.kgmDroge transformator behoort tot energiebesparende transformatorTechnologische ontwikkeling



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Visuele controle voor de controle van de transformator

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

indextransformator-onderneming met olieonderdompeling

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van % % en % per rang.


Krakau.kgmDroge transformator behoort tot energiebesparende transformatorTechnologische ontwikkeling



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

hoeveelIn het geval van droge transformator-werking, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Krakau.kgmVallende buitenlandse zaken en piercing

lekkage van olie bij loopflens

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Krakau.kgmOverige productinformatie
  • Huozhou.Openluchthefplatform van het type geleiderailDrie werkingspunten die u niet kent

    Huozhou.Openluchthefplatform van het type geleiderailDrie werkingspunten die u niet kent

  • Gelsenkirchen.kgmInstallatie van een kleine liftHet effect van onbemande operatie

    Gelsenkirchen.kgmInstallatie van een kleine liftHet effect van onbemande operatie

  • Bergisch GladbachvorkheftruckHoe op te ruimen?

    Bergisch GladbachvorkheftruckHoe op te ruimen?

  • Ingolstadt.Hydraulische druk van het hef- en dalende platformAanbiedingsoverzicht

    Ingolstadt.Hydraulische druk van het hef- en dalende platformAanbiedingsoverzicht

  • GuangdongProductie van eenvoudige hydraulische liftenDe moeilijkheidsgraad van de vraag vergroten

    GuangdongProductie van eenvoudige hydraulische liftenDe moeilijkheidsgraad van de vraag vergroten

  • Zhuanghe.Hydraulisch klein hefplatformDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

    Zhuanghe.Hydraulisch klein hefplatformDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbeteren

  • Zhuanghe.Hydraulisch direct liftplatformSnelle bezorging

    Zhuanghe.Hydraulisch direct liftplatformSnelle bezorging

  • Zhuanghe.Productie hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen van de ontwikkeling van nieuwe techn

    Zhuanghe.Productie hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen van de ontwikkeling van nieuwe techn

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!